2012. augusztus 22., szerda

Almás-mézes sóska smoothie és spanyol paradicsompüré

A smootie-láz kitöréséért egyértelműen Évi barátnőm a felelős, aki egyszer megjegyezte, hogy ők mindent turmixolnak. Azóta bizony én is szívesen hódolok ennek a szenvedélynek. Az egyik nagy kedvenccé ez a sóskás csoda vált, amit ő ajánlott:


Almás-mézes sóska smoothie 
10 sóskalevél
2 nyári alma
méz ízlés szerint
0,5 l víz


Július elején bizony mi is abszolváltuk a nagy Andalúz körutat, ami a rengeteg látnivalón kívül kulináris élményekben is bővelkedett. A felejthetetlen reggeli menü pedig a

Spanyol paradicsompüré
2-3 paradicsom
1 gerezd fokhagyma
néhány szál petrezselyem

bors

A pirítósra olivaolajat csorgatunk és erre tesszük rá a paradicsompürét. Isteni! :)

Ígérem, hogy hamarosan feltöltök egy saját gaspacho receptet is.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...